Gratis hoogwaardige accessoires

Accessoires - Gouden Munten Zeven Nieuwe Wereldwonderen

Gratis accessoires bij uw wereldwonderen in 14-karaat goud

Als u zich intekent op de Zeven Nieuwe Wereldwonderen collectie, dan ontvangt u prachtige officiële gouden herdenkingsmunten geslagen in de hoogste muntkwaliteit. Bovendien ontvangt u ook diverse gratis accessoires, waardoor uw collectie gouden munten extra bijzonder wordt.

Luxe verzamelcassette voor al uw gouden munten

De gouden munten zijn zonder uitzondering geslagen in Proof kwaliteit. Dat is de hoogst mogelijke muntkwaliteit. Daarbij heeft elke munt een hoog goudgehalte, namelijk 14-karaat goud. Het is dan ook van belang dat u uw munten veilig kunt opbergen. Daarom krijgt u bij een vervolglevering een luxe houten verzamelcassette. Geheel gratis. Daarin kunt u uw gouden munten geheel veilig en geordend op representatieve wijze opbergen. De fraaie verzamelcassette heeft een waarde van € 49,95.

Hoogwaardige muntloep voor optimaal verzamelplezier

De schitterende gouden munten zijn elk voorzien van een gedetailleerd ontwerp. Daarom krijgt u bij uw collectie een hoogwaardige muntloep cadeau. Dankzij deze muntloep kunt u nog meer genieten van de zeven nieuwe wereldwonderen in 14-karaat goud. Reserveer daarom snel uw kennismakingszending en ontdek het eerste wonder!

Eigendomscertificaat bij uw collectie

Als u zich intekent op de collectie, dan ontvangt u bij uw eerste levering een Eigendomscertificaat. Uit dit op naam gestelde certificaat blijkt dat u de eigenaar van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen collectie bent. Als u alle zeven munten heeft verzameld, dan toont het genummerde certificaat aan dat u 1 van de 7.000 complete collecties wereldwijd heeft.

Certificaat van Echtheid bij elke munt

Behalve dat u bij uw collectie een Eigendomscertificaat krijgt, krijgt u ook een certificaat per munt. Elke munt is namelijk voorzien van een uitgebreid Certificaat van Echtheid. Het Certificaat van Echtheid garandeert dat de munt voldoet aan de gestelde eisen en specificaties, waaronder de muntkwaliteit en het goudgehalte. Daarbij bevat elk certificaat ook uitgebreide informatie over het wereldwonder dat op de munt is afgebeeld.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.